YuRadioStanice

YuRadioStanice - O nama

picture1

Yu radio stanice je projekat nastao na ideji da je lako srušiti a teže nešto pametno uraditi. Ako se neko posle posete ovom sajtu bude i za malčice bolje osećao onda smo uspeli da učinimo ovaj svet lepšim. Tako to ide, malo po malo i svet bude lepši. Uživajte!

Ne zaboravite da nas preporučite, lajkujete, olajavate, ogovarate jer nam sve to godi, ko što kažu nekad u Amsterdamu, i loša reklama nas jačim čini.

Rang lista stanica

Pokušali smo i pokušavamo rang listu radio stanica prema stvarnoj slušanosti na našem portalu.

Ako ste uočili nepravilnosti, nelogičnosti, nepravičnosti oko rang liste, napišite nam i pokušaćemo da ih ispravimo, jer život bez fer pleja i nije neki zanimljiv i vredan život.

YuRadioStanice baneri

Naš sajt Vam pruža mogućnost da povećate slušanost Vaše radio stanice i broj poseta Vašem sajtu. Najlakši način za to je da postavite naš link ili baner koji će upravo voditi do Vaše radio stanice. Naš kod možete izmeniti kako biste ga prilagodili dizajnu Vašeg sajta. Posetite stranicu baneri i jednostavno kopirajte kod za banner koji odgovara Vašem sajtu.
Ako iz bilo kog razloga želite da se Vaša radio stanica ukloni sa našeg portala, molimo Vas da nas kontaktirate putem kontakt forme.