YuRadioStanice

Top lista 10 pesama koje će vam ulepšati dan selidbe 999
Top lista 10 pesama koje će vam ulepšati dan selidbe

Muzika opušta!

Uz muziku možete da radite, učite, sređujete kuću, uz neke zvuke spavate, uz druge se budite - a motivišuće pesme će vam svakako ulepšati i dan selidbe!

Preseljenje može da bude stresno, a pakovanje pokućstva koje obuhvata brojne sitnice, neretko je veoma zamarajući posao. Osim dobre psihičke, pa i fizičke pripreme za dan selidbe, nemojte zaboraviti da pripremite i motivišuće plejliste.

Nastavite da čitate naš tekst i upoznajte se sa pesmama koje će vam podići energiju, olakšati vam i ulepšati dan selidbe!


Selidba ume da bude stresna - koje pesme će vas opustiti


Selidba je velika promena u životu svakog pojedinca, a dan selidbe posebno je stresan.

Da preseljenje prođe glatko, agencija za selidbe je najbolja pomoć za pakovanje glomaznog nameštaja. Profesionalci će vam pomoći u selidbi i pažljivo spakovati velike komade nameštaja, a ako ste rešili da sitnice pakujete samostalno, dobro se pripremite za ovaj dan!

Za ovaj zadatak biće vam potrebna komforna odeća, energija, dobro raspoloženje, partner ili prijatelji i naravno - plejlista koja će uticati pozitivno na vas.

Najbolji recept za uspeh je da vas muzika prati tokom celog dana, a u nastavku teksta predstavljamo vam top 10 pesama koje možete pustiti onda kada vam opadne energija i tako ulepšati zahtevnu selidbu!


#10 Započnite lagano - Hear me now


Hear me now, pesma nastala u saradnji drim tima Aloka i Bruna Martinija, u izvođenju pevača Zibe (Zeeba) idealna je da započnete sa pakovanjem sitnica u kutiju.

Zasucite rukave i pripremite se za dan koji vas čeka!


#9 Rege muzika će vas opustiti - lagana pesma Who knows


Jedni od najpoznatijih Rege izvođača danas - Protoje i Chronixx, izbacili su pesmu Who knows 2015. godine. Ukoliko do sada niste slušali muziku ovog žanra,ova pesma je odličan način da se upoznate sa modernim rege zvukom i uživate u pakovanju.


#8 Nemojte odustajati - Pump Up The Jam


Krajem prošlog veka, Technotronic izbacuje pesmu Pump up the Jam koja će vas pripremiti za ozbiljne poslove.

Zvuk koji pokreće i podiže energiju idealan je saveznik za različite zadatke pakovanja i selidbe, ali i prava prilika da se odmorite i đuskate u trenucima kada vas sustigne umor!


#7 Nastavite u dobrom ritmu - Sun is Up


Pre više od 10 godina izašla je pesma poznate izvođačice Ine (Inna) i brzo postala internacionalni hit. Motivišuća pesma čiji tehno zvuk pokreće biće vaš najbolji pratilac u izazovnim zadacima pakovanja!


#6 Pesma koja će vas motivisati - Dance Monkey


Izvođač Tones and I, 2019. godine izbacuje pesmu Dance Monkey koja je pokrenula svet! Ako niste pogledali spot za ovu energičnu pesmu, preporučujemo vam da i ovu aktivnost uključite u vaš dan preseljenja i uživate u umetničkom delu za sva čula!


#5 Napravite pauzu i đuskajte - Titanium


Tokom selidbe doći će i do onog trenutka kada mislite da više nemate snage.

Tada je vreme za pauzu. Nemojte se forsirati jer ćete se na taj način iscrpeti, izgubiti energiju i svi naredni zadaci biće vam teži. Skuvajte kafu, poručite hranu, sedite na terasu i udahnite svež vazduh.

Pre nego što ponovo krenete u akciju pakovanja, pustite pesmu Titanium nastalu u saradnji Dejvida Gete (David Guetta) i Sie - pevačice moćnog glasa. Ukoliko znate engleski jezik, tekst ove pesme će vas svakako motivisati, a sjajan zvuk koji ga prati, pomoći će vam da lako rešite preostale zadatke pred vama!


#4 Energična pesma moćnog zvuka - 6 days


Pesma 6 days koju izvode Mahmut Orhan i Kolonel Bagšot učiniće da vam spuštanje sitnica sa polica ne bude problematično.

Dok se penjete na merdevine i skidate suvenire koje ste doneli sa mora pre nekoliko godina, ova energična pesma učiniće da vam ovaj, ali i svaki drugi zadatak bude i zabavan!


#3 Zvuk koji pokreće - Bongo Bong


Interesantna pesma Bongo Bong koju je napisao i izveo Manu Chao, nastala je krajem prošlog veka, 1998. godine i odličan je izbor za razmrdavanje. Zvuci i tekst ove pesme podići će vašu energiju, te uz nju čak možete poželiti da đuskate.

Slobodno to učinite i dopustite muzici da vas pokrene. Zasigurno je da će nakon toga svaki zadatak biti znatno lakši!


#2 Motivacija je važna - Unwritten


Natasha Bedingfield 2004. godine izbacila je pesmu Unwritten po kojoj je ova pevačica i danas najpoznatija.

Ovaj hit je lagan, a tekst motivišuć, te će ispratiti naporne zadatke pakovanja i selidbe i dati vam volju da nastavite sa izazovima!


#1 Kada mislite da više nemate energije - I will survive


Kada ste stigli do kraja svog ormara i vadite odeću koju niste nosili godinama, te više nemate snage da se pakujete - zastanite na trenutak. Popijte gutljaj kafe i pustite kultnu pesmu Glorije Gejnor (Gloria Gaynor) iz 1978. godine.

Uz ovu numeru, vaša energija ponovo biće na zavidnom nivou!

Nadamo se da vam je naš tekst bio interesantan, te da sada znate koje pesme treba da se nađu na vašoj plejlisti za selidbu. Skupite energiju i pripremite se za izazovan, ali zabavan dan preseljenja!

 

Budite prvi koji komentariše ovaj blog.

Vaš komentar:

Volite da pišete o muzici, zanimljivostima iz sveta muziku, bilo čemu što je povezano sa muzikom. Pošaljite nam tekst u wordu na office@yuradiostanice.com i mi ćemo ga objaviti kao odgovara formatu sajta.

Pročitajte i ove tekstove