YuRadioStanice

Najbolja mesta u Beogradu za novogodišnji provod 867
Najbolja mesta u Beogradu za novogodišnji provod

Odavno nije tajna da se Beograd može dičiti jednom od najživljih noćnih scena u Evropi, pa nije čudno to što važi za mesto koje nudi nezaboravan i najluđi novogodišnji provod. Dok neki njegovi stanovnici novogodišnje praznike iskoriste da otputuju i udovolje svojim turističkim željama, u Beogradu ipak uvek ostane veliki broj mladih, spremnih za najbolji provod, a sve češće dolaze stranci, ali i ljudi iz drugih gradova i mesta u Srbiji.

Svima im je zajedničko jedno - od Beograda očekuju doček Nove godine kakav još nisu doživeli. Znamo da je za svaki vrhunski provod važnije s kime ste, nego gde ste, ali glamurozna Nova godina ipak zaslužuje i pažljiv izbor lokacije u kojoj ćete se na dočeku osećati bolje nego ikada!

Preći ćemo zato odmah na stvar. Istražili smo umesto vas, a predlozi najboljih mesta u Beogradu za novogodišnji provod čekaju vas u nastavku teksta.


Svečane sale za glamurozni doček Nove godine u Beogradu


Za sve koji vole svečani provod, koji podrazumeva mesto za sedenje, finu hranu i piće, kao i sofisticirani, elegantni dresscode, preporučuje se doček Nove godine u nekoj od svečanih sala koje za ovu priliku zaista uvek zablistaju.

Kada su u pitanju restorani, odnosno svečane sale kao što je Inter Hollywood, Nova godina nesumnjivo će biti dočekana na vrhunskom nivou. Obično se za doček Nove godine u ovakvim restoranima i salama organizuje čitavo društvo, koje zauzme ceo sto ili više njih, pa pored svih luksuznih blagodeti svečane sale, donekle uživaju i u intimi.

Ipak, nije retko ni da se ovde na doček Nove godine upute parovi, manja društva, pa čak i porodice, tako da sa odabirom sale za doček Nove godine zaista nema greške. Pripremite krasni, svečani stajling i zablistajte ove noći kao nikad do sad!


Novogodišnji provod u beogradskim klubovima


Bilo da uživate u čarima fensi klubova, ili ste alternativna noćna duša, te preferirate džez, elektro, rok ili retro muzičke melodije -  ponuda noćnih klubova, koji će odgovarati vašim afinitietima u Beogradu neće manjkati ni novogodišnje noći.

Svi klubovi u koje i inače volite da izlazite za novogodišnje veče pripremiće poseban program i učiniti sve da se u njima provedete ludo i nezaboravno. Zato je siguran izbor za mesto za doček Nove godine uvek i standardni klub u koji i inače volite da izlazite.


Sampanjac Nova Godina
 

Ono što neki zameraju ovakvom vidu provoda, jeste to što uglavnom mesto za sedenje nije obezbeđeno za svakoga, već je uslovljeno novčanim iznosima. Ipak, u tome je i lepota klubskog provoda, zar ne?

Đuskanje do zore uz odabrano društvo, savršenu uslugu i melodije koje obožavate u klubu koji vam se dopada izbor su sa kojim nećete pogrešiti!


Kafane - doček Nove godine na tipičan beogradski način


Nova godina je za amatere, za one koji nikada ne ostaju posle ponoći u kafanama, primetio je Momo Kapor naglašavajući tako lepotu svakodnevnog, beogradskog provoda u kafanama.

A šta kada se svečanost kao što je doček Nove godine i mesto kao što je prava, srpska kafana spoje?

Dobija se provod kom ni najiskusnije beogradske noćne ptice ne odolevaju. Nova godina za kariranim stolnjacima, sa odabranim društvom, tamburašima i kulinarskim specijalitetima koji savršeno začinjavaju razbuktalu atmosferu, nezaboravan je doživljaj, koji se zaista baš nigde druge ne može doživeti.

Ukoliko ste ljubitelji autentičnog beogradsog duha i istinski uživate u provođenju vremena u kafanama - mesta kao što su: Skadarlija, beogradski Bermudski trougao, ali i moderne kafane kakve su: Sipaj, ne pitaj, Druga kuća, Pavle Korčagin i sl, ovo veče sigurno će vam učiniti sasvim nezaboravnim.

Pa, kom ćete mestu ove godine dati priliku da bude i ono koje ćete odabrati za doček naredne? Birajte skladno afinititetima, okupite drage ljude i uživajte u najglamuroznijoj večeri u prestonici noćnog provoda!

 

Budite prvi koji komentariše ovaj blog.

Vaš komentar:

Volite da pišete o muzici, zanimljivostima iz sveta muziku, bilo čemu što je povezano sa muzikom. Pošaljite nam tekst u wordu na office@yuradiostanice.com i mi ćemo ga objaviti kao odgovara formatu sajta.